במסגרת "נקודת מפגש"- סדרת מפגשים ייחודים שעורך החוג לתקשורת צילומית, התארחה הצלמת הקולינרית ובוגרת החוג, גל בן זאב, במכללה. הסטודיו של גל עובד כיום עם חברות גדולות כמו שטראוס, עלית וויסוצקי וגם מפיק סדנאות צילום מיוחדות. גל הרצתה לסטודנטים על עבודתה ומקורות השראתה.

מתוך האתר שלה: "חיה, נושמת וטורפת במצלמה את העולם הקולינארי. אחרת... מה הטעם? אני מתמחה בצילום קולינארי ואוהבת להשאיר בכל פרויקט טעם של עוד. הסטודיו משמש בית חם ויצירתי להפקות תוכן ויזואלי קולינארי ייחודי עבור שפים, קונדיטורים, מגזינים, משרדי פרסום וחברות מובילות בתחום המזון. לצד פעילות הסטודיו אני מקיימת סדנאות והרצאות שונות, מגוונות וחוויתיות בתחום הצילום הקולינארי לחברות, בעלי עסקים קטנים בתחום האוכל, בלוגרים, פודיז ואוהבי החיים הטובים. אני אוהבת לספר סיפור.

אני מאמינה שסיפור טוב הוא שילוב של אור, לכידת הרגע הנכון בעדשת המצלמה ואסתטיקה גבוהה. כל אלה הופכים את הצילום לחוויה מגרה שמפעילה אצל הצופה את כל החושים. הניסיון שצברתי לאורך השנים בא לידי ביטוי בטכניקות מגוונות, סטנדרטים גבוהים, קריאייטיב עכשווי והתייחסות ייחודית למדיות השונות. החלטתי להתמקד בצילום הקולינארי ולספר את סיפור האוכל כחוויה רב חושית."

לאתר של גל בן זאב
לעדכונים שוטפים - דף הפייסבוק של החוג לתקשורת צילומית
דף הבית של החוג לתקשורת צילומית

גל בן זאב בהרצאה. צילום: יעל דאובר