צוות של סגל החוג לביוטכנולוגיה השתתפו בסיור שארגנה ד"ר אילנה בלך בחברת ה Food tech "אמאי חלבונים".
החברה מייצרת חלבון מתוק, תחליף בריא וטבעי לסוכר, ממנו נדרשת כמות זעירה בכדי להגיע למתיקות של סוכר.
דר' חגי שמואלי לווה את הצוות בכל מחלקות החברה. דר' ג''ייסון יוסף, מומחה החלבונים, הסביר על תהליכי טיוב ושיפור החלבון. דר' איילת קופר סיפרה על תהליכי הניקוי של החלבון מהשמרים והפטריות כדי לאפשר מאכל של החלבון. רותם סבן, אשת רגולציה, סיפרה על הניסויים הקליניים המובצעים אשר יבטיחו שהמוצר בטוח שימוש.
בסיור הוצגו כל שלבי היצור של החלבון. הצוות טעמו מזונות שונים ומשקאות שהצוות של ענבר צוקר, מומחית הסנסוריקה, הכינו עבורם. כמו כן, חברי הסגל ראו איך רעיון רוקם עור וגידים והופך לחברה ביוטכנולוגית מבטיחה.