מערכת כלי בישול והגשה מבזלת, אשר אוגרת ומשחררת חום באופן איטי.
כחומר תרמופלסטי, הבזלת משנה את תכונותיה בהתאם לאופן עיבודה: חימום והרפייה הדרגתיים מייצרים תוצר נקבובי וקשיח שצבעו חום-אפור. חימום וקירור מהירים מייצרים מעטה זכוכיתי שחור וחלק. המערכת מורכבת משני מצבים שונים אילו וכוללת סט בן שלושה חלקים:
סיר לבישול ארוך, קנקנן תה שומר חום, וכלי לקינוח אישי. כלי הקינוח מוגשים לשולחן ב- 200 מעלות צלסיוס ויציקת מרכיבי הקינוח לכלים מתבצעת על גבי שולחן האוכל, כך שהכנת הקינוח נעשית לפני הסועדים.