קוקטייל הוא ערבוב של מספר משקאות ומרכיבים היוצרים יחד משקה חדש. סביר להניח שערבוב המשקאות נבע תחילה הן מאיכותם הירודה של האלכוהול והתזקיקים והן מטעמו חסר העידון של היין בעבר. לכן החלו בחיפוש אחר תוספים שונים (תבלינים, מיצים וכו') שיש בהם כדי לשפר את טעמם של המשקאות האלכוהוליים. כך נסללה הדרך ללידתו של הקוקטייל המודרני. במחצית הראשונה של המאה ה-19 החל להתפתח דור חדש של ברמנים ומערבבי משקאות, ועם פרסומו של ספר הקוקטיילים הראשון ב- 1862 רעיון הקוקטייל החל לצבור תאוצה. קוקטיילים החלו להימזג יותר ויותר בארה''ב, ושנת 1890 נחשבת לתחילתו של תור הזהב הראשון של הקוקטיילים. עולם הקוקטיילים, הינו עולם צבעוני ורבגוני מלא באהבה, תשוקה ויצירתיות. טעמים, פרזנטציות וריחות מעניינים, מפתיעים וחדשים. עבודה זו תעניק טעימה קטנה אל העולם הנפלא של ערבוב המשקאות דרך שעריו של בר ה"גטסבי" בירושלים.