הרשמה אונליין
על המרכזכל מה שקורה

סמינר- מה הקשר בין איכות הסביבה לסלט שלנו?

החוג למדעי איכות הסביבה במכללת האקדמית הדסה מארח סמינר בנושא-
"מה יש בסלט שלנו? או מה הקשר בין איכות הסביבה לסלט שלנו, והאם אוכל אורגני הוא באמת בריא יותר?".

מרצה: ד"ר רחל רענן, חוקרת במרכז המחקר לבריאות סביבתית באוניברסיטת ברקלי בקליפורניה, לשעבר. אפידמיולוגית סביבתית במשרד הבריאות. ראש יחידת הרישום לתחלואה תעסוקתית במשרד הבריאות. מרצה במכללה האקדמית הדסה.

לפרטים והרשמה לסמינר ניתן לפנות לאורטל נורני, רכזת החוג.